İYİ PARA HABER

Sonbahar Kredisi Veren Bankalar

Sonbahar Kredisi Veren Bankalar

Yaz ayının bitmesiyle ihtiyaçlarımızın başladığı bir mevsime de girmiş bulunmaktayız. İhtiyaç sahipleri kişiler bankalardan kredi başvuruları yaparak kış ayı gelmeden ihtiyaçlarını gidermek istemektedirler. Bankalar ise sonbaharın gelmesiyle başlattıkları Sonbahar kredileri ile müşterilerine yeni kredi kampanyaları başlatmıştır. Sonbahar kredisi veren bankaları merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilir ve krediler hakkında bilgi edinebilirsiniz. İstediğiniz bankadan kredi başvurusunu da kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

QNB Finansbank Sonbahar Kredisi

QNB Finansbank‘tan Sonbahar kredisi başvuru yapabilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar 60 ay vade ile verilen bu krediye başvurmak için banka politikalarına uygun kredi notunuz olması gerekmektedir. Kredi notunuz uygunsa kredi başvurunuzu SMS üzerinden ve internet bankacılığını kullanarak hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer banka müşterisiyseniz bankanın internet şubesi üzerinden yapılan başvurularda kredinizin onaylanması durumunda anında hesabınıza aktarabilirsiniz. Yalnız buradan yapılan başvurularda en fazla 30 bin kredi başvurusu yapılabilmektedir. Daha fazla kredi başvurusu için banka şubelerine giderek direk başvuru yapabilirsiniz.

Bankanın bir diğer başvuru şekli ise SMS kredi başvurusudur. Cep telefonunuzdan yapılan bu başvuruda telefonunuz üzerinden TC Kimlik numaranızı 5030’a mesaj göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Krediniz onaylandığında en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kredinizi gişeden ve ya bireysel müşteri temsilcisinden kullanabilirsiniz.

İş Bankası Sonbahar Kredisi

İş Bankasından da sonbahar kredisi başvurusu yapabilirsiniz. İŞ Bankası kullandırdığı kredilerde 60 ay vade yaptırarak kredinizi kullandırmaktadır. Bu bankaya kredi başvurusu yapacak müşterilerin iyi bir gelir belgesi ve kredi notu olması gerekir. Kredi notu düşük kişilerin kredileri İş Bankası Sonbahar kredisinde olumsuz sonuçlanacaktır.

İş Bankasından 50 bin liraya kadar kredi kullanabilirsiniz. İş Bankası şubelerinden, SMS bankacılıktan, İş Bankası ATM’lerinden, İş Cep uygulamasından ve müşteri hizmetleri numarasından kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredinizi hangi kanaldan yaparsanız yapın eğer banka müşterisiyseniz İŞ Cep uygulamasından onaylanan krediyi bankaya gitmeden kullanabilir ve hesabınıza anında aktarabilirsiniz. Eğer İş Bankası müşterisi değilseniz, bankaya giderek evraklarınızla kredi başvurunuzu tamamlayabilir ve uygun olması durumunda da kredinizi aynı gün kullanabilirsiniz.

Denizbank Sonbahar Kredisi

Nakit ihtiyaçlarınızı Denizbank Sonbahar kredisi kullanarak çözümleyebilirsiniz. Denizbank 55 bin liraya kadar sonbahar kredisi vermektedir. Bu krediye başvurmak için, SMS kredi ile oturduğunuz yerden başvuru yapabilirsiniz. Denizbank SMS kredisine başvurmak için telefonunuzun mesaj bölümüne Kredim TC Kimlik yazarak 3280’e göndermeniz gerekir. Sonucunu anında öğrenebileceğiniz bu kredi başvurusunda kredinizin onaylanması durumunda en yakın Denizbank şubesine giderek sadece kimliğinizle kredinizi kullanabilirsiniz. Kredinizi 60 ay vadeye kadar kullanabilir ve nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Denizbank’tan kredi almak isteyenler emekliler ise kredi notunu dert etmeden sonbahar kredisine başvuru yapabilirler. Bankanın buradaki tek şartı tüm borçlarınızı kapatıp emekli maaşınızı Denizbank’a taşımanızı istemektir. Eğer bu şartlara uygunsanız ve kredi notunuzu dert ediyorsanız bu bankaya kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Garanti BBVA Sonbahar Kredisi 

50 bin liraya kadar 60 ay vade ile Garanti Bankasından sonbahar kredisi alabilirsiniz. Bankanın kredi başvurusu yapacak kişiler için kredi notunun önemini ve çalışma durumunuzun en az 3 ay olması gerektiğini söylemek isteriz. 3 ay SGK kaydınız var ve kredi notunuz 1100 puan üzerindeyse bu krediye başvuru yapabilirsiniz. Faizlerin yükselmesinden dolayı banka kredileri başvuruları da bir hayli düşmektedir.

Bu düşüşten Garanti Bankası’da etkilendiği için kredi başvurusu yapan müşteriler için kredi vermek için bir çok yol denemektedir. Müşterinin ihtiyaçlarına odaklı bir çalışma başlatan bu bankadan kredi başvurusu yapmak için en yakın Garanti Bankası şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Banka şubesine gittiğinizde faiz ve ödemeler hakkında da bilgi alabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra krediniz değerlendirilir ve uygun olduğunda anında kredinizi kullanabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.