İYİ PARA HABER

Yeni Yıl Kredisi Veren Bankalar (5 Banka)

Yeni Yıl Kredisi Veren Bankalar (5 Banka)

2021 yılı yeni yıl kredileri için bankalar kampanyalarını yapmaya başlamışlardır. Sizde yeni yıl kredilerine başvuru yaparak kolay bir şekilde nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. 2019 yılında da faiz oranlarının aynı seyredeceği bilinmektedir. Özellikle Yılbaşı Kredisi kampanyalarına başvuru yaparak ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Yeni yıl başında da eski yılın faiz oranları uygulanmaktadır. Yeni bir yıla girerken bankalar tüm hedeflerini sıfırlarlar. Bu sebeple ilk aylarda birçok kişiye sorgusuz sualsiz kredi verebilirler. Sizde 2021 Yeni Yıl Kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız yazımızı okuyabilir ve hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. İşte Detaylar.

Yılbaşı Kredisi Veren Bankalar 2021

2020 yılında bankalar yeni yıl kampanyaları yapmaktadırlar. Bankalardan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız tüm bankaların yeni yıl faiz oranları ve kredi kampanyaları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Her sene olduğu gibi bu senede bankalardan kredi almak istiyorsanız kredi notunuz ve kredi sicilinizin iyi olması gerekmektedir. Eğer kredi notunuz ve kredi siciliniz iyi değilse hiçbir şekilde bankalardan kredi alamazsınız. Ayrıca kredi kartı bile isterseniz bankalardan kredi almanız zor olacaktır. Şimdi sizlere 2020 yılında hangi bankalardan daha kolay kredi başvurusu yapabilirsiniz bunun hakkında bilgi vereceğiz. Hızlı kredi başvuruları yaparak bankalardan 100 bin liraya kadar kredi alabilirsiniz. Dilerseniz şimdi sizlere bankalar ve kredi kampanyaları hakkında bilgiler verelim.

Garanti Bankası Yeni Yıl Kredisi Kampanyası

Garanti bankası yeni yıl kredisi kampanyasında 100 bin liraya kadar size ihtiyaç kredisi başvurusu yaptırmaktadır. Gelir durumunuza göre verilen bu krediye banka şubelerinden ve ya www.garanti.com.tr adresinden başvurabilirsiniz. Kredi cevabınız sizin sicilinize göre değerlendirilecek ve onay olması durumunda gelir belgelerinizle krediyi kullanacaksınız. Garanti Bankası ayrıca internet bankacılığı üzerinden de kendi bankasından maaş alan müşterilere 20 bin liraya kadar kredi vermektedir. Eğer bankaya gitmeye zamanınız yok ve hızlı bir şekilde kredi kullanmak istiyorsanız garanti bankası internet bankacılığından kredi işleminizi yapabilirsiniz.

Denizbank Yeni Yıl Kredisi Kampanyası

Denizbank 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da aynı faiz oranlarıyla hizmet verecektir. Geçen sene ihtiyaç kredilerinde en çok tercih edilen bankalardan biri olan bu bankadan emekliler 65.000 TL’ye kadar bireysel müşteriler de 55.000 TL’ye kadar anında kredi alabilmektedirler. Ayrıca kredi notu güzel olup sigortasız çalışan ve ya ev hanımları da bu kredi başvurusunda bulunabilirler. Denizbank yılbaşı kredisine başvurmak istiyorsanız cep telefonunuzdan mesaj kısmına geldikten sonra Kredim boşluk TC Kimlik numaranızı 3280’e göndererek hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi cevabınız mesaj attığınız telefona gelecektir. 2019 faiz oranlarıyla kredi kullanmak için onaylanan kredinizi sadece kimliğinizi alarak en yakın Denizbank şubesine giderek kullanabilirsiniz.

Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi Kampanyası

Vakıfbank 2020 yılında yine aynı standartlara uygun kredi kampanyaları yapmaktadırlar. Özellikle sıfır kredi notu olan ve uzun süredir sigortalı çalışan kimseler Vakıfbank’tan yeni yıl kredisi kampanyasından faydalanmaktadırlar. Sizde Vakıfbank kredi kampanyasına başvurmak istiyorsanız evraklarınızla birlikte en yakın Vakıfbank şubesine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Eğer maaşınızı Vakıfbank üzerinden alıyorsanız hiç şubeye gitmeden Vakıfbank Mobil şubeyi kullanarak da kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Vakıfbank 90.000 TL’ye kadar size kredi imkanı sağlamaktadır.

QNB Finansbank Yeni Yıl Kredi Kampanyası

Bankalardan en çok ihtiyaç kredisi başvurusu yapılan bankalardan birisi de QNB Finansbank’tır. Sizde bu bankadan birçok yolla kredi başvurusu yapabilirsiniz. Özellikle sizde SMS kredisi başvurusu yaparak anında kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz. SMS kredisine başvurmak istiyorsanız cep telefonunuzdan TC Kimlik numaranızı 5030’a mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde hızlı kredi başvurusu yapabilirsiniz. Sonucunuzda mesaj attığınız cep telefonuna gelecektir. Eğer krediniz onaylanırsa   kimliğinizle birlikte en yakın banka şubesine giderek kredinizi kullanabilirsiniz. Bu banka 30.000 TL 60 ay yeni yıl kredisi vermektedir.

Akbank Yeni Yıl Kredisi Kampanyası

Akbank kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler için yeni yıl kampanyasında parantez içinde bir konu belirtmek istiyoruz. Eğer Akbank müşterisiyseniz Akbank Direkt Bankacılık kullanarak yeni yıl kredisi başvurusunda bulunabilir ve eski yıl kredi faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Sizde bu bankadan hızlı bir şekilde başvuru yapmak istiyorsanız Akbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Akbank internet bankacılığı ve ya Akbank Direk ten hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi onayını aldıktan sonra bankaya gitmeden kredinizi 60 ay vade ile kullanabilirsiniz.

Yukarıda sizlere Yeni Yıl Kredisi veren bankalar hakkında bilgiler sunduk. Sizde bu bankalara başvuru yaparak nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.