İYİ PARA HABER

En Uzun Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

En Uzun Vadeli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

En uzun vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar yılında hangi bankalardır? Bu bankalardan en uzun vadeyle nasıl ihtiyaç kredisi alabilirsiniz bunun hakkında bilgiler vereceğiz. Bankalardan kredi başvuru yaptığımızda acil ihtiyaçlarımız için bireysel destek kredilerine yani ihtiyaç kredilerine başvuru yapmaktayız. İhtiyaç kredilerinde 2020 yılı itibari ile en yüksek vade 60 ay olurken ipotekli ihtiyaç kredilerinde yani bankaya teminat vererek bir kredi başvurusu yaptığınızda ise vade en fazla 72 ay olmaktadır. Çiftçiler için ise en yüksek vade 60 ay vade olarak bilinmektedir. Bunun üzerinde 120 ay vade ile konut kredisi alabilirsiniz. Yalnız bu kredide ev almak için kullanılır. İhtiyaç için en yüksek vade bankalardan 60 ay vadeli kredilerdir. Şimdi sizlere en uzun vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2020 hakkında bilgiler vereceğiz. Sizde yazımızı okuyarak en uzun ihtiyaç kredisi veren bankalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

<<< — Senetle Para Almak İçin Tıklayınız — >>>

İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar Listesi 2020

Uzun vadeli hangi bankalardan kredi alabilirsiniz bunu sizler için paylaştık. Bankalardan kredi alabilmeniz için bazı gerekli şartlara uygun bir müşteri olmanız gerekmektedir. Eğer banka politikalarına uygun müşteri değilseniz kesinlikle kredi başvurunuz olumlu sonuçlanmayacaktır. Bunun için başvurmadan önce banka siciliniz ve banka kredi notunuz hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bankalardan daha önceki borçlarınız yüzünden icralık olduysanız kara listeye girmiş bulunmaktasınız. Öncelikle kredi almak için kara listeden çıkmanız gerekir. Kara Listeden Nasıl Çıkarım adlı makalemizi okuyarak bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.  Eğer kredi siciliniz de bozuksa Kredi Sicilimi Nasıl Temizlerim? Adlı konumuzu okuyarak sicil temizleme işlemini yapabilirsiniz.

Şimdi sizlere en yüksek ihtiyaç kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. İşte bankalar.

QNB Finansbank Uzun Vadeli İhtiyaç Kredisi (60 Ay)

Bu bankadan birçok şartlarda kredi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde en kolay kredi veren bankalardan biri olan bu banka bu kredide 60 ay vadeden fazla kredi vermemektedir. Yalnız eğer ipotek karşılığı kredi başvurusunda bulunursanız bankadan 60 ay vadeye kadar kredi alabilirsiniz. İpotek vereceğiniz taşınmazın gayrimenkul olması ve aynı zamanda kredi başvurusu yapacak kişinin üzerine olması gerekir. Banka sizin verdiğiniz teminata ekspertiz gönderecek ve bu ekspertizin değerine göre %50’sine kadar kredi kullanabileceksiniz. İpotek karşılığı kredi başvurusu yapmak istiyorsanız en yakın banka şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu bankadan tarım ve hayvancılık kredisi isteyen müşterilerde 60 ay vadeye kadar kredi kullanabilmektedir. Ödeme dönemlerinizi kendinizin belirleyeceği bu bankadan sadece şubelerden başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Birleştiren Kredi ve İpotekli Kredi 2019 (48-60 Ay)

2020 yılında bu bankadan Başkan Erdoğan’ın talimatı ile Ziraat Bankası Birleştiren kredi kampanyası başlamıştır. Bu krediye sadece kredi kartı borcu olanlar kart borçlarını ödeyemeyenler başvuru yapabilir ve tüm kart borçlarını kapatarak bu bankadan kredi alabilirler. Bu kredide vade 60 Aydır. 60 ayda ise faiz oranı %1.20 olarak belirtilmiştir. Diğer banka olan Vakıfbank’ta Birleşen Kredi kampanyası başlatmıştır. Eğer o konu hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorsanız Vakıfbank Borç Yapılandırma Kredisi adlı konumuzu okuyabilirsiniz.

Ziraat Bankasından normal ihtiyaç kredisi alacağınız zaman 60 ay vade ile kredi almaktasınız. İpotek karşılığı kredilerde ise 48 ay vadeye kadar kredi alabilirsiniz. Ziraat Bankasından ipotek karşılığı kredi almak için en uygun olan ve en uzun vadeli kredidir. Sizde Arsanızı, evinizi, apartman dairenizi ve dükkanınızı bu bankaya teminat vererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Vereceğiniz mülkün ekspertiz değerinin %50 ve %75’ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvuru ve diğer şartlar için banka şubesine direk giderek bilgi alabilirsiniz.

TEB 60 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi 2020

TEB ‘de tüm kredilerinde yeni bir yapılandırma yapmış ve tüm faiz oranları ile vadeleri güncellemiştir. Buna göre 60 ay olan ipotekli krediler 48 aya düşmüştür. TEB ihtiyaç kredisinde güncel vade en fazla 60 aydır. Eğer normal olarak, teminat vermeden bireysel kredi alacaksanız en fazla 60 ay vade ile kredi alabilirsiniz. TEB ihtiyaç kredisinde 60 ay vadeli kredi almak istiyorsanız 50.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Eğer ipotekli kredi alacaksanız üzerinize kayıtlı bir gayrimenkul olması gerekir. Vereceğiniz gayrimenkulün ekspertiz değerinin %50’sine kadar kredi kullanabilirsiniz. En yakın TEB şubesinden evraklarınız ve tapunuzla başvuru yapabilirsiniz.

Uzun Vadeli kredi almak istiyorsanız Akbank, Denizbank, Burgan Bank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankasından da ipotekli kredi başvurusu yaparak 60 ay vade ile kredi alabilirsiniz. Eğer ipotekli kredi için daha detaylı bilgi istiyorsanız İpotekli Kredi Veren Bankalar adlı konumuzu okuyarak ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uzun Vadeli İhtiyaç Kredisi Hangi Bankada Verilir? (Sıkça Sorulan Sorular?)

Ülkemizdeki tüm bankalar yasa gereği en fazla ihtiyaç kredisinde 60 ay vade yapmaktadır. Eğer bunu ipotekli ihtiyaç kredisi yaparsanız 60 ay vadeye kadar gelmektedir. Sizde 60 Ay vade ile ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız bankalardan ipotekli krediye başvurmanız gerekmektedir. Bir ev sahibi olmak istediğiniz zaman konut kredisi kategorisine girersiniz ve 120 ay 240 ay hatta 360 ay kredi başvurusu yapabilirsiniz. Yalnız en ideal olanı konut kredilerinde 120 aydır. Bazı bankalar bu vadenin üzerine çıkarken bazı bankalar ise 120 ay vadede kalmak istemektedirler.

Ayrıca bazı eğitim kredileri de 120 ay vadeli olabilmektedir. Bunun için bankaların eğitim kredilerine başvuru yapmanız gerekir. Bu kredinin de birçok şartı vardır. Bu yüzden herkes bu krediyi alamaz.

Yukarıda sizlere En uzun vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar 2020 hakkında bilgiler verdik. Eğer sizde yazımızı okuyup kredi başvurusu yapmaya karar verdiyseniz en uygun faiz oranı olan bankadan kredi başvurusu yapmanızı öneririz. Bir önceki konumuz olan Taşıt Kredisi Hesaplama yazımızı da okuyarak bu krediler hakkında bilgi alabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.