İYİ PARA HABER

10000 Dolar ne kadar faiz getirir?

19.09.2021
10000 Dolar ne kadar faiz getirir?

10000 dolar ne kadar faiz getirir? 10 bin dolar birikimi olan mevduat hesabından ne kadar para kazanır? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Eğer yatırımlarınızı dolar üzerinden yapıyorsanız, bankaların verdikleri TL mevduat faiz oranları ile işlem yapamayacaksınız.

10 bin dolar yatırımınız var ve bu yatırımı mevduat hesabı açarak değerlendirmek istiyorsanız, bankaların mevduat faiz oranlarını bilmeniz gerekiyor. Her banka kendine özel olarak hazırladığı politikalara göre bu işlemleri yapmaktadırlar. 10 bin dolar ve üzerinde para yatırımı yapmak isteyenler, en uygun bankayı aramaktadırlar. Şimdi sizlere bankalar ve hesapları hakkında bilgiler verelim. www.iyipara.org editörlerimizden Gülçin Bağmumu’nun haberi ile sizlerleyiz…

10.000 Dolar Ne Kadar Gelir Getirir?

10 bin Dolar yatırımınız varsa ilk olarak hangi bankadan işlem yapacağınıza bakacaksınız. Bu bankalardan birisi Burgan Bank olmaktadır. Burgan Bank Dijital USD Hesabından işlem yapabilirsiniz. 32 gün sonunda kazanç olarak 19.29 dolar kazanmış olursunuz. Dolar kurunun TL karşılığı olarak bakarsak da 160 TL civarında bir kazanmış paranız olur.

Eğer müşteriler Alternatif Bank ve Odeabank ile birikimlerini değerlendirmek isterlerse 32 günde 15.78 Dolar kazanç elde ederler. Bu rakam güncel TL değeri ile 128 TL, 130 TL getiri anlamına geliyor.

Dolar üzerinden yatırım yapacak olan kişilerin, daha düşük faizlerle işlem yaptığını söyleyebiliriz. Bankalar TL cinsinden 32 günlük %12.00 faiz oranları ile sizlere mevduat hesabı verirken, dolar üzerinden 32 günlük %2.00 faiz oranı ile işlem yapmaktadırlar.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Dolar Mevduat Hesabı Var mı?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de uygun faizli olarak dolar hesabı açabilir, ve bu dolar hesabı ile mevduatlarınızı değerlendirebilirsiniz. USD hesabı olarak geçen bu hesaplarda kamu bankaları diğer özel bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile işlem yapmaktadır.

10000 Dolar ne kadar faiz getirir?

10000 Dolar ne kadar faiz getirir?

Sizlere yazımızda 10000 Dolar ne kadar faiz getirir? hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Bu işlemleri yapmadan önce kendi bankanız ile veya işlem yapacağınız banka ile görüşerek, bankanın güncel USD mevduat faiz oranlarını öğrenmenizi öneriyoruz. Çünkü siz bu işlemleri yaparken, faiz oranları değişebilmektedir. Banka şubelerine gidebilir, bankanın resmi internet sitesine girebilir veya müşteri hizmetlerini arayarak mevduat faiz oranlarını öğrenebilirsiniz…

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.