İYİ PARA HABER

Ağır Vasıta Kredisi Veren Bankalar 2021 (TIR, KAMYON, OTOBÜS)

06.06.2021
Ağır Vasıta Kredisi Veren Bankalar 2021 (TIR, KAMYON, OTOBÜS)

Ağır Vasıta Kredisi Veren Bankalar yeni kampanyalar yaparak müşterilerine özel hizmet vermektedir. Ağır Vasıta kredisi almak için şartlar nelerdir? Nasıl Başvuru yapabilirsiniz bunun hakkında bilgiler vereceğiz. Tır kredisi, kamyon kredisi, dorse kredisi, otobüs kredisi, minibüs kredisi, ticari araç kredisi gibi ağır vasıta kredilerine başvuru yapabilirsiniz. Bu araçlar için alacağınız kredi bütçenize uygun olmalı ve bütçe planlamanızın da iyi olması durumunda verilmektedir. Eğer taşımacılık sektöründe iseniz gerçek ve tüzel kişilerin alabildiği bir çok kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Bugün sizlere ağır vasıta kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. Taşıt kredisi almak istiyorsanız en kolay taşıt kredisi veren bankalar adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

En Kolay Ağır Vasıta Kredisi Veren Bankalar

Bankaların politikalarına uygun bir müşteri olursanız bankalardan kredi almanız için bir sıkıntı olmayacaktır. Ağır vasıta alımlarınızda kolay kredi kullanmak istiyorsanız banka sicilinizin temiz olması gerekmektedir. Banka sicilinizin temiz olması durumunda kredi notunuza ve gelir durumunuza bakılacaktır. Bu tarz kredi almanız için öncelikle kolay tır kredisi veren bankalar veya kolay kamyon kredisi veren bankalar hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririz. Banka siciliniz uygunsa aşağıdaki bankalardan kolay bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Vakıfbank Ağır Vasıta Kredisi 2020

Vakıfbank ilk olarak tercih edeceğiniz bankalardan birisi olabilir. Sıfır ve ikinci el araç alımlarınızda bu banka size özel faiz oranı ile 60 ay vadeye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. Otobüs, Tır, Dorse, Kamyonet ve diğer ağır vasıta araçlar için kamu bankası olan Vakıfbank özel kampanyalar yaparak müşterilerine hizmet vermektedir.

Bu krediyi alabilmeniz için bankanın bazı şartlarına uygun olmanız gerekmektedir. Bu şartların en başında 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Ayrıca alınmak istenilen aracın üzerinde herhangi bir ipotek olmaması gerekir. Gerçek ve tüzel kişilerde gelirlerini muhakkak belgelemesi gerekmektedir. İkinci el ağır vasıta kredi alımlarınızda alacağınız aracın yaşı 8 yaşını geçmemesi gerekir. İkinci el kredilerde 8 yaş ve üzeri Vakıfbank kredi vermemektedir. Bu krediye başvuru yapmak istiyorsanız en yakın banka şubesine giderek teklif alabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Katılım Ticari Araç Finansmanı

Eğer faizsiz ağır vasıta kredisi almak istiyorsanız bu bankayı tercih edebilirsiniz. Katılım bankaları ülkemizde kar payı ile kredi vermektedirler. Bu bankaların çalışma prensipleri şu şekildedir. Eğer beğendiğiniz aracı almaya karar verirseniz banka bu aracı kendisi alır ve size satar. Üzerine kar payı koyan bu bankadan kredi ile alacağınız aracı alabilirsiniz.

Sıfır ve İkinci el araç alımlarınızda yardımcı olan Ziraat Katılım Bankası kredi vadesini de en fazla 60 ay olarak belirlemektedir. Bu kredinin bir diğer özelliği ise taksitlerini istediğiniz gibi ödeyebilmenizdir. Anapara Ödemeli Eşit Taksitli, Artan Taksitli, Azalan Taksitli, Ara ödemeli, Ertelemeli olarak hizmet veren bu bankadan uygun kar payı oranları ile ticari araç kredisi alabilirsiniz. En yakın banka şubesine giderek bu kredi hakkında bilgi alabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası Hafif Ticari Araç Kredisi

Bu bankanın yeni başlattığı kampanya ile uygun faiz oranları ile Hafif Ticari Araç kredisi temin edebilirsiniz. Bu kredi sizin sicilinize göre 60 ay vadeye kadar uygun faiz oranları ile verilmektedir. Bu kredi kefilsiz olarak verilmektedir. Alacağınız araca banka teminat koyacaktır. Bu kredi işin başvuru yapacaksanız evraklarınızla birlikte en yakın İş Bankası Şubesine gidebilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler;

  • Nüfus Cüzdanı
  • Başvuru Formu
  • Gelir Belgesi
  • 0 Km Araçlarda Fatura
  • İkinci El Araçlarda Ruhsat Fotokopisi

Yapı Kredi Ticari Araç Kredisi

Ağır vasıta kredi isteyenler için, sıfır km veya ikinci el araç alımlarınızda Yapı Kredi Bankası uygun faiz oranları ile 60 aya kadar kredi imkânı sağlamaktadır. Sizde eğer bu bankadan kredi başvurusu yapacaksanız öncellikle kredi sicilinizin temiz olduğunu bilmeniz gerekmektedir. İkinci el araç alımlarınızda aracın yaşı en fazla 10 yaşında olması durumunda kredi alabilirsiniz. Banka şubelerine giderek evraklarınızla birlikte kredi başvurusu yapabilir ve kredi başvuru sonucunuzu anında öğrenebilirsiniz.

Halkbank Ticari Araç Kredisi

Halkbank 500.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli (Bazı durumlarda 72 ay olabilir) ağır vasıta kredisi veren bir bankadır. Sizde bu bankadan kredi başvurusu yaparak Tır alabilir, Kamyon alabilir veya daha başka ağır vasıtalarınız için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu bankanın diğer bankalardan ayıran bir özelliği ise Esnaf Kefalet İle birlikte kredi vermesidir. Bu durumda kredi vadesi uzayabilir ve alacağınız kredinin faizi düşebilir. Esnaf Kefalet Kredisi 2019 adlı yazımızı okuyarak bu kredi hakkında bilgi alabilirsiniz.

TESKOBM Ticari Taşıt Edindirme Kredisi (Esnaf Kefalet Kredileri)

Ağır vasıta kredisi alacaksanız Esnaf Kefalet Kredileri ile birlikte bu işlemi yapabilirsiniz. 150.000 TL’ye kadar esnaf kefalet kredisi ile birlikte taşıt almanız mümkündür. Bu kredide yıllık faiz oranı %4 olurken vade uzattığınızda yıllık faiz oranı %5 olmaktadır. Kredi vadesi 60 aya kadar olurken ikinci el otomobil, kamyonet ve minibüslerde 3 yaşına kadar, ticari araçlarda, kamyon ve otobüslerde ise 5 yaşına kadar olan araçlarda kredi kullanabilirsiniz. Yukarıda verdiğimiz esnaf kefalet linkini tıklayarak kolayca kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

KOSGEB Kamyon Kredisi

KOSGEB ticari araç kredisi vererek 150.000 TL’ye kadar girişimci desteği kredisi vermektedir. Bu kredilere başvurmak için KOSGEB kredi başvuru şartlarına uygun olmanız gerekmektedir. KOSGEB kamyon kredisi verirken aynı zamanda KOSGEB Tır Kredisi, KOSGEB Ağır Vasıta Kredisi ve KOSGEB Otobüs kredisi de vermektedir. KOSGEB kredi başvurusu için tıklayınız.

Faizsiz Ağır Vasıta Kredisi Veren Bankalar

Devlet destekli şu an için faizsiz ağır vasıta kredisi yoktur. Faizsiz kredi almak istiyorsanız ve helal kredi almak istiyorsanız ülkemizde bulunan katılım bankalarına başvuru yapabilirsiniz. Bu katılım bankaları 2019 Mart ayından itibaren 6 adet olmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası, Vakıf Katılım bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve en son açılan Emlak Katılım Bankası’dır. Sizde bu bankalardan tüm ihtiyaçlarınızı faizsiz olarak alabilir ve islami şartlara uygun kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ağır vasıta kredisi veren bankalar hakkında daha fazla öğrenmek istedikleriniz, sormak istedikleriniz var ise aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapmadan size en uygun bankayı bulmanızı öneririz. Taşıt Kredisi Hesaplama 2019 adlı yazımızı okuyarak da hesaplama işlemlerini yapabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.