E-Arşiv Nedir, E-Arşiv Faturaya Nasıl Geçilir? E-Arşiv, araştırma, eğitim ve koruma için dijital kayıtları saklayan ve kullanıma sunan elektronik bir arşivdir. E-Arşiv, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki kütüphanelerden arşivlenmiş materyallerin aranabilir bir çevrimiçi kataloğunu sağlar. Bireysel kullanıcıların gizliliğini korurken, araştırmacılara arşiv koleksiyonlarından sayısallaştırılmış içeriğe genel erişim sağlar. E-Arşiv, işletmelerin belgelerini internet erişimi olan herhangi bir bilgisayardan kolayca erişilebilecek şekilde dijital formatta saklamasını sağlayan bir yazılımdır.
Kullanıcıların E-Arşiv faturasına geçiş yapabilmeleri için öncelikle yazılımı bilgisayarlarına yüklemeleri gerekmektedir. Kurulduktan sonra kullanıcılar belgelerini E-Arşiv formatında görüntüleyebilir, yazdırabilir ve dışa aktarabilir. E-Arşiv, işletmelerin belgelerini çevrimiçi, güvenli ve uyumlu bir şekilde kolayca depolamasına, paylaşmasına ve erişmesine yardımcı olan bir çevrimiçi belge yönetimi çözümüdür.
E- Arşiv Ne İşe Yarar?
E-Arşiv, kullanıcılarının elektronik dosyaları kaydetmesine, yönetmesine ve almasına yardımcı olan bir dijital arşivleme sistemidir. Dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir zamanda dosyaların çevrimiçi olarak görüntülenmesini, yönetilmesini ve alınmasını sağlar. E-Arşiv, iş arkadaşlarınızla kolay dosya paylaşımı; İnternet bağlantınız olmadığında üzerinde çalışabilmeniz için arşivlenmiş verilerinize çevrimdışı erişim; eskilerini geride bırakmadan yazılım uygulamalarınızın yeni sürümleri için otomatik güncellemeler; İnternete bağlı olmasanız bile güvenli dosya erişimi için parola koruması sağlar. E-arşiv ayrıca kullanıcıların arşivlerine aynı anda erişebilecekleri birden fazla cihazı (bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya tablet) destekler.
E- Arşiv Geçişleri Nasıl Gerçekleştiriliyor?
E-Arşiv faturalandırmaya geçmek için kullanıcıların önce bir E-Arşiv hesabı oluşturmaları, ardından “Faturalar” sekmesini seçip “Yeni Fatura Oluştur”a tıklamaları gerekmektedir. Kullanıcı, gerekli bilgileri doldurduktan sonra, oluşturmak istediği fatura türünü (normal veya jeton) ve fatura döngüsünü (ay, çeyrek veya yıl) seçebilecektir. Fatura oluşturulduktan sonra, kullanıcı ürün, müşteri ve tedarikçi ekleyebilecek, makbuz oluşturabilecek ve faturayı ilgili taraflara gönderebilecek.
E-Arşiv, kullanıcıların işlerini sistematik ve verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan çevrimiçi bir ERP yazılımıdır. Zaman takibi, görev yönetimi, faturalama ve daha fazlası gibi farklı özellikler sunar. Eski ERP yazılımı olan Oracle ERP’nin en son sürümüdür. E- arşiv yazılımları aynı zamanda günümüzde profesyonel kullanım olanaklarına sahiptir.