İYİ PARA HABER

D Smart Kredi Kartı ile Borç Ödeme Nasıl Olur?

21.11.2023
D Smart Kredi Kartı ile Borç Ödeme Nasıl Olur?

D Smart Kredi Kartı ile Borç Ödeme Nasıl Olur? Kredi kartını kullanarak D Smart borçlarımı bankalardan ödeyebilir miyim? Eğer sizde D smart kullanıcısıysanız hızlı ve anında fatura ödeme işlemlerinizi internet üzerinden kredi kartınız ile online olarak yapabilirsiniz.

D Smart fatura ödemenizi 7 gün 24 saat yapabilirsiniz. Kredi kartı ile yaptığınız bu ödemelerde anında işlem yapılır ve eğer borcundan dolayı hizmetiniz kesikse de anında açılacaktır. D-Smart hizmetlerinin borçlarını ödemek istiyorsanız

  • onlineislemler.dsmart.com.tr/borc-alacak-sorgulama sayfasından ödeme yapabilir ve borcunuzu sorgulayabilirsiniz.
  • 0 850 266 0 266 D-Smart Müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.
  • D-Smart Anlaşmalı Kurumlardan ödemenizi yapabilirsiniz.
  • D-Smart Anlaşmalı Bankaların ATM’sinden de borç ödeyebilirsiniz.
  • D-Smart bayilerinden ödeme yapabilirsiniz.
  • Fatura Merkezleri ile Ödeme yapabilirsiniz.

Bu ödeme yöntemleri ile kolayca fatura ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz. D-Smart bayileri ve fatura merkezlerini ziyaret etmeden de resmi internet sitesi üzerinden kredi kartınız ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Borcunuzu ödemeyi geciktirirseniz hizmetiniz kesilir ve bu hizmetin kesildiği için faiz ile geri ödemek durumunda kalabilirsiniz.

D-Smart Faturası Nasıl Ödenir?

D-Smart abonesi olan kişiler hızlı ve anında ödeme işlemi yapmak istiyorlarsa yukarıda verdiğimiz yöntemler ile hızlı işlem yapabilirler. Online işlemler menüsünden kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz. Ayrıca bankaların internet bankacılığını kullanıyorsanız internet bankacılığı ve mobil şube üzerinden de fatura ödeme bölümüne girerek hesabınızdaki para ile faturanızı ödeyebilirsiniz. Bu fatura ödemelerinde sizde ABONE numarası istenecektir. Ayrıca bu yöntemle otomatik ödeme talimatı verebilir ve borcunuzu gününde ödemiş olursunuz.

D-Smart Abone Numarası Nasıl Öğrenilir?

Eğer abone numarasını bilmiyorsanız bazı yöntemleri kullanarak bu işlemi yapmanız mümkündür. İlk abonelik yaptığınız zaman size evraklar verilecektir. Bu evrakların üzerinde abone numarası yazar. Ama eğer bu evrakları kaybettiyseniz ve numaranızı bilmiyorsanız şu şekilde de öğrenebilirsiniz.

D-Smart aboneliğinizin bağlı olduğu cep telefonuna borç bilgisi geldiğinde mesaj içinde abone numaranız yazar. Ayrıca mail adresinize fatura gönderiliyorsa da bu durumda faturanın üzerinde de abone numaranız yazar. Bu abone numarasından işlem yapabilirsiniz.

D-Smart cihazınızdan da abone numaranızı öğrenmeniz mümkündür.  Kumandadan mavi tuşa bastığınız zaman abonelik bilgilerine ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarasını arayarak da tüm abonelik bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

TIKLA ARA: 0 850 266 0 266

D-Smart Borç Sorgulama İşlemi

D-Smart borç sorgulama işlemleri ile birlikte borç sorgulama işlemlerini de aynı şekilde internet üzerinden yapabilirsiniz. www.dsmart.com.tr adresinden bu işlemleri yapmanız mümkün. TC kimlik numaranız ve online şifrenizi girdikten sonra işleminizi yapabilir ve borcunuzu sorgulayabilirsiniz.

D Smart Kredi Kartı ile Borç Ödeme

D Smart Kredi Kartı ile Borç Ödeme

Ayrıca e-devlet sistemi olan www.turkiye.gov.tr adresinden de borç sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Bu işlemi yapabilmeniz için e-devlet şifrenizin olması gerekiyor. PTT’ye gitmeden E-Devlet Şifresi Almak yazımızı okuyarak bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri numarasını arayarak ve TC kimlik numaranızı vererek borç bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. Anlaşmalı kurum ve bankalardan da abone numaranızı verdikten sonra işlem yapabilirsiniz.

D-Smart Anlaşmalı Bankalar Hangisi?

Akbank, Aktifbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Alternatif Bank, Denizbank, Fibabanka, QNB Finansbank, Garanti BBVA, HSBC BANK, ICBC BANK, ING, Odeabank, TEB, PTT, Türkiye Finans Katılım Bankası, ENpara.com, İş Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Yapı ve Kredi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Ziraat ve Vakıf Katılım bankası, CepteTEB bankalarından online işlemler ile ve banka şubelerinden, ATM’lerinden ve müşteri hizmetlerini arayarak tüm fatura ödemelerinizi yapabilirsiniz. Bankalar işlem ücretleri alacaklardır. Bu işlem ücretleri 1 TL ile 2.50 TL arasında değişmektedir. Eğer bu işlem ücretini ödemek istemiyorsanız enpara ve CepteTEB gibi dijital bankalardan işlem yapmanız gerekiyor. Bu bankalar dijital banka oldukları için işlem ücreti almazlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.