İYİ PARA HABER

Denizbank Esnaf Kredisi Kampanyası Başladı [Başvuru 72 Ay Vade]

13.08.2021
Denizbank Esnaf Kredisi Kampanyası Başladı [Başvuru 72 Ay Vade]

Denizbank Esnaf Kredisi Kampanyası Başladı. Başvurular 72 ay vade ile yapılıyor. Acil kredi isteyenler hemen bankaya giderek başvuru yapabilirler.

Denizbank Esnaf Kredisi Başvurusu yapmak isteyenler için hazırladığımız bu yazımızda sizler için kredi faiz oranlarını ve başvuru şartlarını araştırdık. Denizbank esnaf olan kişilere devamlı yeni kampanyalar yapmaktadır.

Denizbank esnaf kredisi 72 ay vade ile verilen bir kredidir. Ödemelerinin 6 yıl olması esnaf vatandaşlarımızı daha da cazip olarak kredi başvurusu yapmaya teşvik etmişlerdir. Eğer bankalardan esnaf kredisi alacaksanız bazı şartlara uygun müşteri olmanız gerekmektedir. Yeni bir işletmesi olan kişiler bankalardan esnaf kredisi alamazlar. Şimdi sizlere Denizbank esnaf kredisi başvurusu hakkında bilgiler vereceğiz.

Denizbank Esnaf Kredisi [Başvuru 72 Ay Vade]

Denizbank Esnaf Kredisi [Başvuru 72 Ay Vade]

Denizbank Esnaf Kredisi Şartları ve Özellikleri

Denizbank üzerinden esnaf kredisi alacaksanız, bilmeniz gereken önemli detaylardan birisi 72 ay vadeli kredi başvurusu yapacağınız olmasıdır. Ayrıca bu bankadan kredi almak istediğinizde sizin ve şirketinizin kredi risk raporuna bakılacak ve buna göre kredi verilecektir. Eğer siciliniz düşük ve bozuk ise kredi başvurunuz onaylanmayacaktır. Esnaf kredilerinde Türk Lirası olarak hizmet verilmektedir. Döviz olarak hizmet alamazsınız. Denizbank esnaf kredisi 80.000 TL’ye kadar 72 ay vadeli olarak verilmektedir. Bu kredi için başvuru yolları şu şekildedir.

Denizbank Esnaf Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank esnaf kredisi başvurusu yapmak isteyenler hızlı ve kolay bir şekilde kredi başvuruları yapabilirler. İlk olarak başvuru yapacağınız yol resmi internet sitesidir. www.denizbank.com sitesi üzerinden kredi başvurunuzu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. En kolay kredi başvurusu yapma şekli, cep telefonundan SMS ile kredi başvurusu şeklidir. Sizde cep telefonunuzdan esnaf kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Cep telefonunuzdan ESNAF boşluk TCKİMLİK numaranızı yazarak 3280’e mesaj atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Onaylanan kredinizi en yakın şubeden kullanabilirsiniz.

Denizbank ticari müşterilerin kullandığı kurumsal internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Burada eğer siciliniz düzgünse her zaman size tanımlı bir kredi vardır. Bu krediyi bankaya gitmeden hesabınıza aktarabilirsiniz. Ayrıca Denizbank ATM’leri ve Denizbank Facebook hesabı üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Eğer Esnaf Kefalet Kredisi hakkında bilgi almak istiyorsanız sayfamıza giderek detaylı ve 150.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır öğrenebilirsiniz.

Denizbank Esnaf Kredisi İçin Gerekli Evraklar Nedir?

Denizbank esnaf kredisi başvurusu yapmak için bazı evraklarınızın olması gerekmektedir. Vergi levhası yeni açılan ve yeni iş kuran kişiler bu kredilerden yararlanamazlar. Denizbank gerekli evraklar şu şekildedir.

  • Başvuru Sahibi nüfus cüzdanı
  • Şirketin Oda Kayıt Belgesi (Varsa, Şart değil)
  • Şirketin İmza Beyannamesi
  • Son 2 yıllık Vergi Levhası
  • Varsa Mal varlıkları
  • Son 2 Yıllık gelir tablosu ve bilanço

Yukarıdaki başvuru şekilleri ile başvurunuzu yaptıktan sonra kredinizi kullanmak için Denizbank şubelerine gidersiniz. Denizbank esnaf kredisi başvurusu onaylanan müşteriler 75 gün içinde bu krediyi kullanmak durumundadır. Eğer bu süreç içersin de başvurunuzu tamamlamaz ve kredinizi kullanmazsanız kredi başvurunuz iptal olacaktır. Bu durumda tekrardan başvuru yapmanız gerekecektir. Bir önceki yazımız olan Esnaf Kredisi Veren Bankalar adlı sayfamıza giderek diğer bankaların başvuru şartlarını öğrenebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.