İYİ PARA HABER

1100 Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar

1100 Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar

1100 Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar var mı? 1100 kredi puanı olan kişiler hangi bankalardan kredi alabilirler? Kredi notu ihtiyaç kredisi almak için en düşük kaç olmalı? 1100 kredi notuna kredi almak için hangi bankalar hangi şartları sunuyorlar? Şimdi sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Türkiye’de bankalardan kredi başvurusu yapacaksanız belirlenmiş politikalara uygun olmanız gerekmektedir. Bu politikaların başında kredi notu geliyor. Kredi notu düşük olan kişiler kredi çalışması yapmak için zorlanabilirler. Bu yüzden kredi notumuzu sürekli olarak yüksek tutmamızda fayda vardır.

Kredi notunu yüksek tutmak için kısa bilgi vermek gerekirse, bankalardaki kullandığınız kredi ve kartların ödemelerini gününde yapınız. Sürekli başvuru yapmayınız. Kredi kartından sürekli nakit avans çekmeyiniz. Kredi notunu düşüren en büyük faktörler bunlardır. Eğer düzenli ödemeleriniz varsa kredi notunuz her güncellemede artacaktır. Bu şekilde de bankalardan kredi almak için sıkıntı yaşamayacaksınız.

Bugün sizlere kredi notu 1100 olan ve bankalardan kredi almak isteyenler hakkında bilgiler vereceğiz. Eğer kredi notunuz 1100 altındaysa Düşük Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

1100 Puana Kredi Veren Bankalar 

Bankalardan kredi ve kredi kartı almak için 1100 ve üzerinde puanınızın olması gerekiyor. Eğer sizinde kredi notunuz 1100 ise bu tam sınır demektir. Bunun için bazı bankalar değerlendirmeye alırken, bazı bankalar yüksek borçlanmanız yoksa hemen kredinizi onaylayacaktır. Şimdi sizlere bu bankalar hangileridir, başvuruları nasıl yapılır bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Vakıfbank Maaşın 22 Katına Kadar Kredi

Vakıfbank bir kamu bankası olmasından dolayı en uygun faizlerle kredi alacağınız bir kurumdur. Bu kurumda istediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz. 1100 ve üzerinde kredi notu olan kişiler 6 aylık sigortaları düzenli yatıyorsa ve bu bankadan maaş alıyorsa maaşının 22 katına kadar 60 ay vadeli kredi alabilirler. Vakıfbank maaşın 22 katına kadar kredi verirken, maaşı bu bankadan olmayanlara da 15 katına kadar kredi vermektedir. Eğer sizinde kredi notunuz 1100 ve üzerindeyse  ilk bu bankadan kredi talebinde bulunabilirsiniz. Eğer emekliyseniz kredi notunuzun önemi yoktur. Bunun için Vakıfbank Emekli Kredisi adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

1100 Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar

1100 Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar

Garanti BBVA 100.000 TL Kredi 

Kredi notu 1100 ve üzerinde olan, bankalarda yüksek borçlanması olmayan, çok başvuru yapmayan müşteriler 90 günlük sigortaları varsa aynı gün içinde 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredileri alabilirler. Bu banka ayrıca bu kredi notuna ihtiyaç kredisi haricinde konut kredisi ve taşıt kredisi de vermektedir. Banka şubelerinden ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka şubelerine giderken sadece kimliğinizin olması yeterlidir. Eğer yeni bir işe başladıysanız bu bankadan kredi alamazsınız. Yeni işe başlayanlara banka sadece Bonus kredi kartı vermektedir.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası kredi kampanyası ile kredi notu 1100 olan müşteriler istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabilir. Bunun için en az 6 ay sigortanızın yatması gerekiyor. 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi, konut ve taşıt kredisi başvurularınızı sadece banka şubelerinden yapmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılacak olan kişiler maaş müşterisi olduklarında daha düşük kredi notuna bile nakit sıkıntılarını giderebilirler.

QNB Finansbank Gelir Belgesiz Kredi Veriyor

QNB Finansbank gelir belgesiz kredi başvurusu yapacak olanlar 1100 ve üzerinde kredi notu olmalıdır. Ayrıca bankalarda 10 başvuru ve üzerinde başvurunuz varsa bu banka size kredi vermeyecektir. Başvurunuzu yaparken ne kadar kredi alacağınızı merak ediyorsanız bir SMS ile hemen bu işlemi yapabilirsiniz. TC KİMLİK numaranızı 5030’a mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Mesaj attıktan 5 dakika sonra size kredi cevabı gelecektir. Kredi onayı alırsanız en yakın banka şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz. Bu banka gelir belgesiz kredi vermektedir. Diğer bankaların da gelir belgesiz kredilerini almak istiyorsanız Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar yazımızı okuyabilirsiniz.

Akbank Şubeye Gitmeden Kredi

Akbank Şubeye Gitmeden Kredi başvurusu yaparak 40.000 TL’ye kadar anında başvuru yapabilirsiniz. Bunun için bankanın müşterisi olmanız ve internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor. İnternet bankacılığı şifreniz ile Akbank Direkt uygulamasını indirip, kredi başvurusunu online olarak yapabilirsiniz. Bu sadece ihtiyaç kredisi için geçerlidir. Konut kredisi veya diğer kredileri almak istiyorsanız bankaya evraklarınız ile başvuru yapmanız gerekiyor. Bu şekilde 1100 ve üzerinde kredi notu olan kişiler kredilerini alabilirler.

Aktifbank Düşük Kredi Notuna Kredi 

Eğer kredi notunuz 1100 diye kredi alamıyorsanız veya bu kredi puanından düşük bir notunuz varsa Aktifbank düşük kredi notuna kredi veren bankalardan birisidir. Bunun için online kredi başvurusu yapmanız gerekecektir. Online kredi başvurusu için n kolay sitesine girip hemen başvurunuzu yapabilir 40.000 TL’ye kadar kredinizi onaylatabilirsiniz. Kredi onayı geldikten sonra hemen adresinize gelecek olan banka personeli ile birlikte kredinizi kullanacaksınız.

Yazımızda sizlere 1100 Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar hakkında bilgiler verdik. Sizde bu bankalardan kredi başvurunuzu kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer kredi notunuzu daha da yükseltmek istiyorsanız Kredi Notu Yükseltme adlı yazımızı okuyarak fikir alabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.